Verdens bedste rugbyspillere i Roskilde

Verdens bedste rugbyspillere i Roskilde

28. august 2018 Sport 0

Roskilde Vikings Rugby Klub havde torsdag aften besøg af fire spillere fra Fiji. De fire havde lige deltaget i Scandinavian Sevens, en stor international rugby turnering i København. Spillerne fra de olympiske mestre i 2016 i 7-mandsrugby, stod for en inspirerende og utrolig lærerig træning. Roskilde Vikings spiller i den danske 2. division, og selvom rugby i Danmark er en forholdsvis lille sportsgren, mærker klubben en forøget tilgang af interesserede. Måske hænger det sammen med rugbysportens fem kerneværdier: passion, sammenhold, disciplin, respekt og fairplay. Hvis du har lyst, så mød op i Vor Frue IF mandage og onsdage til både ungdomstræning, fra kl. 17-18:30, og seniortræning, fra kl. 18-20.