Leonard Cohen-klon på Pipers Hus

Leonard Cohen-klon på Pipers Hus

28. august 2018 Kultur 0

Gary Snider begejstrer Leonard Cohen-fans med sine personlige og autentiske fortolkninger af Cohens fantastiske sange. Nu kommer han til Pipers Hus i Byparken.
Musikken krydres med forklaring af teksterne og deres baggrund. Gary reciterer udpluk, så publikum inspireres til at lytte mere intenst til de poetiske og til tider komplekse tekster.
Jødisk canadier
Gary og Leonard har mange ting til fælles: begge var født i Canada i jødiske familier med musikalske mødre og de mistede begge deres fædre, da de var små drenge. Som unge mænd rejste de fra Canada for at søge frihed og kunstnerisk udfoldelse i udlandet. Som Gary siger: ’Jeg føler virkelig, at jeg kan forstå og identificere mig med Leonard. Der er så meget i hans liv, som jeg kan genkende’.
Lykkeland
Leonard bosatte sig i mange år i Grækenland og USA. For Garys vedkommende blev Danmark lykkens land. Gary har udvidet sit show med to dygtige korsangere, Katrine Hald og Connie Pilgaard Nielsen, samt Thomas Lennart på keyboard og Tom Lindby på trommer m.m. Sammen blæser de nyt liv i Cohens sangskat i Pipers Hus søndag den 2. september kl. 15:30.