Fællesspisning i ’ulvetimen’

Fællesspisning i ’ulvetimen’

28. august 2018 Liv 0

Synes du, at det kunne være rart med et frirum i den udfordrende ”ulvetime” lige før aftensmaden?  Kunne du tænke dig et fællesskab med andre, hvor du får maden serveret og ikke skal sørge for indkøb eller opvask? Så læs videre her. Du og dine børn er hermed inviteret til fællesspisning én gang om måneden. 
Børnevenligt
Det er Jakobskirkens og Domsognets Menighedsplejer, der har taget et nyt initiativ ved sammen at tilbyde en række fællesspisninger på hverdage for enlige forsørgere med børn. Det foregår på Sct. Maria Park, Frederiksborgvej 2 (centralt i Roskilde). Man kan komme fra kl. 16:30, hvor der vil være legetøj og tegnegrej til børnene, samt andre voksne at tale med for forældrene. Maden står klar på et veldækket bord kl. 17:30 – og den er selvfølgelig børnevenlig.
For alle
Fællesspisning er et folkekirkeligt initiativ, hvor det er frivillige, der laver maden. Tanken er at tilbyde et frirum med hyggeligt samvær for forældre og børn, og alle er velkomne uanset kirkelige tilhørsforhold. Fællesspisningen er gratis, og der er ikke behov for tilmelding på forhånd. Bare mød op! Hvis du vil høre mere, så ring til projektets initiativtager, sognepræst Ane LaBranche på tlf. 21682025.
 
Spis med
Torsdag den 30. august
Torsdag den 27. september
Torsdag den 25. oktober
Torsdag den 29. november
Fredag den 28. december – med lidt julehygge